Zeker van je aankoop
Master Matras
Master Matras 869 reviews | Uitstekend
9.1
Reviews (869) Schrijf een review
  • Uitstekend 73%
  • Goed 18%
  • Voldoende 7%
  • Matig 2%
  • Slecht 1%
Fransdewinter46@********.com
Vandaag een voicemail gekregen met de vraag hoe ik sliep en of ik een recensie zou willen achterlaten op de site, ik slaap heerlijk op mijn matras
Share
Anita Spek
Tijdens de voorjaarsschoonmaak de blokken uit mijn matras gehaald om buiten te laten luchten alleen per ongelijk de volgorde vergeten oepsie gelukkig hadden jullie de indeling nog in het systeem staan bedankt voor jullie service
Share
Miriam Verheijen
Nadat ik online een matras besteld had werd ik binnen een uur gebeld. De adviseur had nog een paar vragen over mijn persoonlijke kenmerken zodat hij het matras kon samenstellen. 5 weken later werd het matras bezorgd, slaap nu al 2 weken heerlijk!
Share
Kees van Oorschot
Wij zijn super tevreden, op de huishoudbeurs had mijn vrouw een prijs gewonnen waardoor we € 100 korting kregen op twee matrassen. Na een uitleg van Ruud bij ons thuis hebben we twee matrassen aangeschaft 5 weken later werden ze al bezorgt. We slapen er nu ongeveer 6 weken op en net werden we gebeld door Master matras om te vragen of het bevalt en hoe we slapen! Dit is echt super hoe goed de begeleiding is en dit heb ik nog nooit eerder zo mee gemaakt. Ik zou iedereen de super service van Master Matras aanbevelen!
Share
Fam. Verhoeven
Via mijn revalidatiearts doorgestuurd naar Master Matras, dit gaf al veel vertrouwen als een specialist een matras aanbeveelt. Toch was ik huiverig om er een aan te schaffen want het is toch wel veel geld en wat als het dan toch niet werkt? Omdat ik toch mijn klachten wel wilde verminderen heb ik na een half jaar toch besloten een adviesgesprek in de showroom in te plannen. Daar begreep ik het systeem pas echt goed en kwam ik er achter dat je het altijd kunt aan blijven passen en het dus altijd bij mijn lichaam past ondanks mijn lichaam veranderd. Ik heb toen besloten het toch aan te schaffen en heb sinds dien nog geen spijt gehad van mijn keuze. Ik wil mijn revalidatie arts bedanken voor de tip en Master Matras voor de super service, een mooi bedrijf die zijn klanten echt kent en persoonlijke aandacht geeft. Ga zo door!
Share
Ger en Lies den Helder
Nadat we het dringend advies hadden gekregen van Fysio Physics in IJsselstein direct contact opgenomen met Master Matras en met Ralph, die zich onderscheidde door een geweldige aftersales service alles geregeld.
Na goede aflevering door een Haags bedrijf kwam Ralph nog langs en leverde gratis een latex strook voor onder mijn schouder wegens een slijmbeurs ontsteking, waarvoor ik bij ons vorig Couperus matras moest bijbetalen. Maar het allerbelangrijkste is dat de matras ons uitstekend bevalt en je voelt je na de koop niet alleen gelaten, want Ralph belde nog eens op om te vragen of alles naar wens was.
na bijna 56 jaar huwelijk eindelijk een perfect matras en Ralph bedankt.
Share
Fam. Merkx
Fantastische oplossing voor onze klachten
Share
Van Rooij
Wij slapen nu 6 weken op het Master Matras. Vandaag zijn we gebeld door Master matras over hoe onze slaapervaring tot nu toe is, top service! Natuurlijk tegen deze vrouw gezegd dat wij heerlijk slapen op onze matrassen!
Share
Roelofs
Erg te spreken over Master Matras! We zijn goed geholpen en slapen weer heerlijk
Share
Familie Schungel
In de winkel van Master Matras in Zaltbommel zijn we geholpen door een kundige meneer die wist waar hij over sprak. Ons perfect heeft geholpen bij het uitzoeken van de juiste matrassen. Vanaf de eerste avond heerlijk geslapen. Top.
Share
Trudy van de Berg
Ik ben zeer tevreden over advies wat verstrekt werd bij de aankoop van onze matrassen.
Share
Marieke
Fijne service! Na veel advies ons matras samen persoonlijk ingedeeld. Eindelijk geen discussies meer over het matras, ieder zo zijn eigen indeling! Wij zijn ontzettend tevreden.
Share
Carola
Prima service en uitleg, slaap sinds lange tijd weer door en sta op zonder rugpijn. Echt een aanrader.
Share
Frans van de Wiel
Super service! Na een aantal weken geslapen te hebben op het matras belden ze op om te vragen hoe het sliep! Dat is echt super!
Share
Fam. Kieviets
Top product en goede service!
Share
Familie Bosch
We zijn zo blij met ons master matras het is heerlijk wakker worden.
Share
Rutgers
Vanmorgen is ons nieuwe boxspring gebracht, kunnen ons nu al verheugen op een goede nachtrust
Share
F. de Veer
Eindelijk weer een heerlijke nachtrust door dit super matras! Dik tevreden!!
Share
Manders
Slapen goed op het Master Matras. Enige nadeel is wel dat wij onze (net gekochte) topper niet kunnen gebruiken op dit matras. Zonde van ons geld!
Share
Groothuis
Gisteren onze boxspring geleverd, vriendelijk personeel en alles snel in elkaar gezet. We gaan nu genieten van ons slaapplezier!
Share
Fam. Pulles
Gisteren in de showroom geweest in Zaltbommel goede uitleg gehad van Kim en gelijk wat inspiratie opgedaan voor de verbouwing thuis! Helemaal happy
Share
Sophie
Het matras is echt mega comfortabel en het ondersteund ook goed. Mijn rugklachten zijn duidelijk verminderd hierdoor. Elke avond kijk ik ernaar uit om weer in bed te kruipen!!
Share
Anja van Namen
We zijn super goed geholpen en slapen heerlijk op ons nieuwe bed. Één nadeel.. mijn man komt er niet meer uit door zn nieuwe gadget (tv-lift).. haha! Was even passen en meten met de hoeslakens maar zijn er gelukkig mee geholpen. Al met al helemaal top!
Share
Ilona de Vliet
Na lang zoeken eindelijk een matras die mijn gewicht (150+) kan dragen! Ook fijn dat het matras met me mee veranderd als ik af val.
Share
Margot
We slapen heerlijk op ons Master Matras!
Share
Roger
Top matras, top service!
Share
Bongers
Buiten dat het matras heerlijk ligt, ben ik vooral te spreken over het gemak. Nooit meer draaien en keren, de topper die vast aan het matras zit, geen omkijken meer na! Scheelt mij veel moeite met het huishouden!
Share
Topper
Wij hebben een kuil en zochten eigenlijk een losse topper, maar die hebben ze bij Master Matras niet.
Share
Stephanie Said
Omdat het matras 26cm dik is hadden we verwacht dat het matras te dik/hoog zou zijn voor onze boxspring. De adviseur had een mooi voorbeeld bij zich en liet zien dat het reuze mee viel. Eigenlijk is het alleen maar makkelijker een wat hogere uitstap. Ralph was de adviseur die ons geholpen heeft, het was een gezellig en goed gesprek. Nogmaals bedankt Ralph
Share
Ans van der Zanden
Via mijn revalidatiearts in contact gekomen met Master Matras, zij hebben voor mij en mijn partner een matras samen gesteld. Nu 6 weken wachten op de levering, we zijn zeer benieuwd of dit mijn klachten kan verminderen!
Share
Vorige pagina Volgende pagina
Zeker van je aankoop met een CBWerkende winkel
Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels of Bruidsmode en Maatwerk.
  • Meer garanties na je aankoop
  • Nette aanbetalingsregeling
  • Onpartijdige klachtafhandeling


CBW-erkende woonwinkels en bruidsmodewinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hier bijvoorbeeld om veilig aanbetalen en onpartijdige klachtafhandeling. De CBWerkend- zekerheden wordt alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retailnon food.
Hoe werkt CBW-erkend?
Je hebt een kostbare aankoop gedaan, of wil een kostbare aankoop doen bij een woon- of bruidsmodewinkel. Dan wil je zeker zijn van je zaak. Helaas kan het gebeuren dat een winkel failliet gaat, dat je een klacht hebt over het product of dat je een geschil hebt met de ondernemer. Hoe werkt de CBW-erkendregeling dan?