Zeker van je aankoop
Master Matras
Master Matras 869 reviews | Uitstekend
9.1
Reviews (869) Schrijf een review
  • Uitstekend 73%
  • Goed 18%
  • Voldoende 7%
  • Matig 2%
  • Slecht 1%
Van Beers
Vandaag ons nieuwe bed geleverd, super service! We gaan nu genieten van het matras.
Share
Wilma
Op de 50+ beurs het matras aangeschaft. Ik ben super goed geholpen en slaap weer super fijn. Dankjewel Master Matras!
Share
Ans van der Zanden
Via mijn revalidatiearts in contact gekomen met Master Matras, zij hebben voor mij en mijn partner een matras samen gesteld. Nu 6 weken wachten op de levering, we zijn zeer benieuwd of dit mijn klachten kan verminderen!
Share
Ruben
Op de VT wonen beurs kennis gemaakt met het product en bedrijf, en een gratis kussen gewonnen! Zodra mijn budget het toe laat schaf ik zeker een master matras aan!
Share
Jenny en Frans
Super product en service. We zijn erg tevreden met ons mooie nieuwe bed!
Share
Stef
Duidelijke uitleg gekregen van de adviseur, mijn vriendin en ik slapen beide super goed in hetzelfde bed, maar toch allebei een persoonlijk matras!! Super oplossing het Master Matras, logisch systeem, aan te raden!
Share
Bram De Wilt
4 Jaar geleden een matras aangeschaft bij Master Matras, tijdens de verbouwing van de slaapkamer was de hoes van het matras erg vies geworden. Via de telefoon een nieuwe gekocht en gratis door de monteurs van Master Matras laten wisselen. De hoes koste €125,- sonde van het geld omdat hij eigenlijk nog lang niet versleten was.
Share
Winkelman
Helemaal blij met ons nieuwe bed. Ons oude matras hebben ze meegenomen. 3 hoog geen probleem. Geweldige service!
Share
Anita
Fijn om zekerheid te hebben dat we met dit aan te passen systeem altijd lekker slapen! Tot nu toe slapen we heerlijk! Ook een fijne service door de medewerker die aan huis advies gaf.
Share
Van Heerewaarden
Partneruitvoering is perfect! Eindelijk een matras zonder vervelende kloof in me bed. Voor iedereen aan te raden
Share
Hekelmans
Fijn bed en matras
Share
van Eijck
Super! Helemaal tevreden met ons nieuwe bed :)
Share
Thur
Na 2 aanpassingen, nog steeds rugklachten.. Slapen nu een weekje goed na de 3e aanpassing en lijkt nu goed te zijn
Share
Heijblom
We zijn zeer tevreden over dit matras. Geen schouderklachten meer!
Share
Visser
Erg goede service. We slapen weer als een roos!
Share
April Oostwall
My mattress is the best thing in the whole house, I love it so much! I will most definitely recommend!
Share
Van Schaik
Na een lange zoektocht kwam ik bij Master Matras terecht. Een heerlijk matras wat ook nog eens aanpasbaar is als er iets met mij veranderd! Ook vriendelijke service vanuit Master Matras. Aan te raden!
Share
Gerwin
De eerste weken nog steeds last van mijn rug gehad tijdens het slapen. De indeling twee keer moeten wijzigen samen met Master Matras. Slaap nu gelukkig wel goed, heeft helaas wat tijd gekost, maar uiteindelijk opgelost.
Share
Klarenbeek
Ik vond het lastig om een goed matras te vinden, maar door dit aanpasbare systeem heb ik het vertrouwen gekregen. Ik slaap heerlijk op dit matras, raad het zeker aan!
Share
Tegelen
We kregen goede uitleg van de adviseur, daardoor de beslissing gemaakt tot aankoop. Tot op heden zeker geen spijt van gehad!
Share
van Hemert
Mijn rugklachten zijn verminderd door de fijne nachtrust die ik nu heb, het is weer fijn slapen. Raad het matras zeker aan bij familie en vrienden.
Share
van der Linden
Wij slapen heerlijk op het Master Matras. We werden heel persoonlijk geholpen een fijne service!
Share
Voogd
Fijne matrassen, we liggen erg lekker en hebben geen klachten! Ik zou jullie zeker aanraden bij familie en vrienden!
Share
Oremus
Helemaal prima! Echt een goede investering en alles is keurig afgehandeld. Matrassen werden netjes opgehaald en de service is echt helemaal top! Van mij krijgen jullie een 10! Het was echt allemaal super!
Share
Kerstens
Ja, alles is echt top! We slapen heerlijk en alles was super netjes gegaan bij de levering. Ik zou dit product zeker aanraden bij vrienden en familie!
Share
Turlings
Alles was erg goed gegaan met de levering. We slapen super lekker en ervaren geen klachten! Ik ga dit zeker aanraden bij familie en vrienden!!
Share
T. Brinkman
Het was een bed voor mijn moeder. Voor zover ik weet bevalt het super goed!
Share
Brinkman
We slapen super lekker! Erg fijn matras. Wanneer mensen opzoek zijn naar een matras zou ik ze zeker vertellen waar wij ons matras hebben gekocht!
Share
Kanters/Gerrtzen
Mijn ervaring met het master matras is goed! Ik slaap er lekker op. Het is waarschijnlijk dat ik het zou aanraden bij mijn vrienden of familie!
Share
Vorige pagina Volgende pagina
Zeker van je aankoop met een CBWerkende winkel
Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels of Bruidsmode en Maatwerk.
  • Meer garanties na je aankoop
  • Nette aanbetalingsregeling
  • Onpartijdige klachtafhandeling


CBW-erkende woonwinkels en bruidsmodewinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hier bijvoorbeeld om veilig aanbetalen en onpartijdige klachtafhandeling. De CBWerkend- zekerheden wordt alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retailnon food.
Hoe werkt CBW-erkend?
Je hebt een kostbare aankoop gedaan, of wil een kostbare aankoop doen bij een woon- of bruidsmodewinkel. Dan wil je zeker zijn van je zaak. Helaas kan het gebeuren dat een winkel failliet gaat, dat je een klacht hebt over het product of dat je een geschil hebt met de ondernemer. Hoe werkt de CBW-erkendregeling dan?