Zeker van je aankoop
Master Matras
Master Matras 869 reviews | Uitstekend
9.1
Reviews (869) Schrijf een review
  • Uitstekend 73%
  • Goed 18%
  • Voldoende 7%
  • Matig 2%
  • Slecht 1%
mylansha
ik ben nog erg jong en ervaar nu al reuma en deze matrassen zijn geweldig daarvoor
Share
Willem Pol
Wij hadden al allerlei matrassen geprobeerd voor we dit systeem tegen kwamen, ik ben zelf ondernemer en hou van innovatieve producten. Dit product is zo logisch maar zo goed bedacht echt top! Iedereen die twijfelt niet doen, dit is het product wat je nodig hebt oom altijd lekker te slapen
Share
Leo Haasen
Wij slapen nu 6 weken op het Master Matras en vandaag werden we gebeld door een medewerker van Master Matras of het matras ons bevalt. Wat een super service is dit! Ondanks we heerlijk slapen is het toch fijn om dit telefoontje te krijgen, dat zie je niet vaak!
Share
Helemaal Top
Na een bezoek 3 weken geleden in de showroom kregen wij vandaag al bericht dat het matras klaar staat voor levering. Wij kunnen niet wachten tot hij morgen bezorgd wordt! Super fijn.
Share
Ada Wolbers
Een jaar geleden het Master Matras aangeschaft. Op het begin niet helemaal tevreden over de ondersteuning van het matras, het gevoel dat ik niet goed op het matras lag. Een adviseur van Master Matras is langs gekomen om de indeling van het matras aan te passen. Nu eindelijk slaap ik heerlijk en al mijn klachten zijn weg! Het heeft eventjes geduurd maar ben nu super tevreden over het matras en vooral over de service van Master Matras!!
Share
Melvin kuis
Erg fijn matras! Ik ben nu eindelijk van mijn nek klachten af waar ik al een jaar voor bij de fysio kom. Als ik dit eerder had geweten dan had dat een hoop tijd en geld gescheeld.
Share
Louis
Heerlijk matras! Niet hoeven wennen. Mijn schouder is veel minder pijnlijk. Hadden we eerder moeten doen!
Share
Tjoe A Long Gerda
In Suriname zouden we zeggen 10 punt plus. De eerste nacht al heb ik heerlijk geslapen. Wennen ....... echt niet!!!. De service van uw bedrijf is perfect. Waren meer bedrijven zoals die van u, dan zouden wij mr. Frank Visser niet nodig hebben ( Sur. Humor). Nogmaals heel hartelijk dank
Share
Rob Kuipers
Ik heb nu het matras 7 weken en slaap heerlijk! Ook mijn heup operatie is goed geslaagd helemaal geen pijn meer. Ik voel me weer 18......... en ik ben 68 ha-ha
Share
Mw. Koemans
Vandaag mijn nieuwe bed geleverd. Ze hebben zelfs geholpen met de nieuwe gordijnen even op hangen omdat ik zelf niet op het trapje durfde. Fijn dat er nog een bedrijf is dat echt de tijd voor je neemt.
Share
Robby Diaz
In een woord WAUW! wat bieden jullie een bijzonde service dit heb ik nog nooit meegemaakt. Na 6 weken werd ik gebeld om te vragen hoe we sliepen dat was al bijzonder, toen ik vertelde dat we heerlijk sliepen maar mijn vrouw momenteel grieperig is en daardoor wat onrustiger slaapt kregen we zelfs een bos bloemen gestuurd met een beterschaps kaartje. Zo voel je je wel echt een speciale klant, dit is wel een 10 sterren recensie waard!
Share
Lothar
Geholpen door de eigenaar. Veel kennis en echt de drive om een oplossing te vinden voor mijn rugklachten. Dat is de grootste reden dat ik hier een matras heb gekocht!
Share
Van der Lans
Zeer aan te bevelen! Een duidelijke en scherpe offerte, levering op tijd en ongelooflijk netjes en snel gemonteerd. Keurig afgewerkt en alles opgeruimd. Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit en service van Master Matras.
Share
Mevrouw De Wit
Prachtig bed! 100% tevreden,
Share
samantha arends
we gingen voor een compleet bed naar de showroom maar daar werden we er op gewezen dat het master matras op ieder bed kan en dat we helemaal niet perse een nieuw bed hoefden aan te schaffen omdat ons bed pas 3 jaar oud is. dit noem ik nou eens het beste voorhebben met je klant gewoon eerlijk zijn. had gehoopt dat mijn fysio ons 3 jaar geleden direct naar master matras had gestuurd dan had ik nu geen swiss sense bed staan waar het matras al versleten van is...
Share
Rob Kuipers
In het revalidatiehotel waar ik na mijn heupoperatie heb mogen herstellen sliep ik op een heerlijk matras. Bij de receptie gevraagd wat voor type dit was en die stuurde mij door naar jullie, het matras 2 weken geleden op de website besteld en hij zou in week 28 komen. Ik ben benieuwd of hij net zo lekker ligt als daar.
Share
Willem van Amersfoort
Na veel op internet te hebben gezocht en in verschillende winkels op matrassen hebben gelegen. Heb ik gisteren advies gehad in de showroom van master matras. Goed geholpen door Luuk. Ik ben veel te weten gekomen over mijn reumaklachten in combinatie met mijn nachtrust. Het fijne is dat het geen verkopers zijn maar mensen met verstand van zaken die echt een oplossing willen bieden voor mijn klachten. Ik kijk met smart uit naar de levering van mijn nieuwe bed! Ik zou iedereen aanraden eens langs te gaan bij master matras als echt goede informatie wil in plaats van verkooppraatjes.
Share
Daan van der Heeren
Via mijn fysiotherapeut in contact gekomen met Master Matras. Uiteindelijk ook een matras bestel omdat werd beloofd dat het matras speciaal gemaakt is voor mensen met blijvende lichamelijke klachten. Momenteel slaap ik een half jaar op het matras en ben er super tevreden over. Mijn lichamelijke klachten zullen nooit verdwijnen, maar sta elke dag beter op als voorheen. Zelfs mijn sokken krijg ik zonder moeite aan in de ochtend!
Share
Toos
Alleen maar positieve ervaringen met Master Matras. Ben erg blij met ons eigen droom bed. Zo leuk om zelf je bed te ontwerpen. Ik vond het jammer dat we op de levering moesten wacht, maar het wachten was het meer dan waard. Ik zal jullie adviseren aan iedereen die opzoek is naar een goed bed.
Share
Jorien
Wij zijn erg blij met ons nieuw matras, vanaf de eerste dag slapen we goed. Super uitleg gehad. Er wordt echt met je meegedacht.
Share
Sarina Laan
Ideaal voor koppels die beide een andere hardheid van het bed willen. Mijn man heeft liever een zacht matras en ik een hard matras. Met Master Matras slapen we op één matras maar iedere kant aangepast op onze persoonlijke wensen. Zelf doe ik aan Topsport en heb ik nachtdiensten hierdoor is slaap erg belangrijk. Wanneer ik klachten krijg aan mijn lichaam en ik ga naar bed heb ik de volgende dag een stuk minder last, en wordt ik uitgerust wakker. Ik zelf zal dit matras echt aan iedereen aanraden. Zelfs wanneer je persoonlijke voorkeur van hardheid veranderd kan je dit matras nog makkelijk aanpassen. Ook de nazorg van Master Matras is super, ze bellen na een tijdje op met de vraag of alles nog naar wens is en of ze nog ergens mee kunnen helpen. TOP BEDRIJF.


Share
Lieke
Ralph super bedankt voor de snelle levering. Ik slaap heerlijk na een lange dienst, mijn rugpijn is echt minder. Binnenkort nemen collega's van mij contact op. Die willen ook allemaal een matras van jouw.
Share
Amy
Een tweepersoons matras gekocht. We slapen heerlijk. Eindelijk geen opening in het midden meer.
Share
Frank van Lommel
Via Google terecht op deze site, gemakkelijk het matras samengesteld op de website. Daarna even kort contact gehad met het bedrijf en het matras werd geleverd.

Nu 6 weken het matras en Francien belde of ik ook echt goed slaap op het matras. Wat een service, dus zoals beloofd aan de telefoon, hier mijn beoordeling Francien!
Share
Marloes van Houten
Op afspraak geweest in de showroom. Zeer vakkundig geholpen en wat is er veel mogelijk!! Echt ongelooflijk!! Omdat wij beide lichamelijke klachten hebben is dit matras speciaal voor ons samengesteld. Wij slapen weer heerlijk en raden iedereen aan om naar dit geweldige bedrijf te gaan!!
Share
Sander van Hoorn
Wat een mooi systeem! Nog nooit eerder gezien, als ik mijn vakantiegeld binnen krijg maak ik een afspraak. Ik geloof echt dat dit de oplossing is voor mijn nek/schouderklachten!
Share
Nicoline
Snelle flexibele levering, mooie matras op maat, mooie prijs.
Share
Irma
Twee matrassen gekocht van bij Master Matras. Vrijdag werden ze al geleverd. Vriendelijke verkoopster die een goede uitleg gaf van de verschillende materialen. Ze liggen heerlijk stevig en ik merk dat m'n rug goed ondersteund wordt.
Share
Ronald Kuijpers
Telefonisch contact opgenomen duidelijke uitleg gehad, binnenkort komt ik langs om het in het echt te zien! Tot nu heel tevreden over jullie!
Share
Van Zanten
Ik had 3 jaar terug bij Swiss senseo in Denbosch voor veel geld een boxspring gekocht helaas heb ik hier nooit echt aan kunnen wennen en mijn klachten bleven. Door de adviseur in de Swiss sense winkel doorgestuurd naar MasterMatras want die konden mij wel verder helpen met mijn schouderklachten.......! Nu heb ik 6 weken mijn nieuwe matras en de schouderklachten zijn niet minder geworden maar zelfs helemaal verdwenen!!!! Jammer dat ze mij niet gelijk naar MasterMatras hebben doorgestuurd, maarja een bed uitzoeken blijft lastig. Gelukkig weten ze bij MasterMatras wel precies wat je nodig hebt!
Share
Vorige pagina Volgende pagina
Zeker van je aankoop met een CBWerkende winkel
Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden voor Woonwinkels of Bruidsmode en Maatwerk.
  • Meer garanties na je aankoop
  • Nette aanbetalingsregeling
  • Onpartijdige klachtafhandeling


CBW-erkende woonwinkels en bruidsmodewinkels hanteren een erkenningsregeling met 3 zekerheden. Het gaat hier bijvoorbeeld om veilig aanbetalen en onpartijdige klachtafhandeling. De CBWerkend- zekerheden wordt alleen verstrekt door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retailnon food.
Hoe werkt CBW-erkend?
Je hebt een kostbare aankoop gedaan, of wil een kostbare aankoop doen bij een woon- of bruidsmodewinkel. Dan wil je zeker zijn van je zaak. Helaas kan het gebeuren dat een winkel failliet gaat, dat je een klacht hebt over het product of dat je een geschil hebt met de ondernemer. Hoe werkt de CBW-erkendregeling dan?